NNP FORUM

sâmbătă, 18 octombrie 2008

FC Gogu Targoviste - Fel de fel 1-1

Un cer parţial acoperit dar fără ploaie a atras 2696 de iubitori ai fotbalului pe Gogu Arena. Targoviste a folosit o interesantă aşezare tactică 4-4-2. Titulari: Grigoriu - Sandu, Neagu, Gerencsér, Lică - Radu, Cristea, Florea, Mauler - Ailincăi, Petrichev.

fel a decis să introducă pe teren o formaţie 4-4-2. Următorii jucători au ieşit de la vestiare: Nitã - Lãzãrescu, Dãnilã, Puiu, Muntean - Stãnciulescu, Negru, Ionescu, Gheorghe - Ciubuc, Bãrbulescu.

Sile Puiu şi-a surprins coechipierii cu o pasă în minutul 8, darMatei Stãnciulescu nu a putut finaliza pentru fel. Targoviste a încercat repetat să pătrundă prin partea centrală, dar s-a lovit de fiecare dată de apărarea oaspeţilor. După o frumoasă acţiune pe centru, Liviu Neagu a fost aproape de a aduce gazdele în avantaj în minutul 33, însă şutul ce a urmat a trecut pe lângă poartă. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la fel, Gratian Gheorghe, în urma unei intrări dure. Echipa Targoviste a fost forţată să facă o schimbare cândSandu Grigoriu nu a mai putut continua să joace datorită tratamentului dur, obligându-l pe Victoraş Ionescu să intre pe teren. Targoviste a primit o lovitură liberă în minutul 41. În loc să tragă direct pe poartă, executantul a ales o variantă indirectă care i-a luat pe surprindere chiar pe proprii săi colegi. Deşi Cezar Cristea a reuşit cumva să ajungă la minge, poziţia din care a şutat nu i-a permis să prindă cadrul porţii. fel a beneficiat de un contraatac în minutul 42, dar şutul de pe dreapta al lui Dan Ciubuc a trecut mult peste poartă. După 43 minute, fel a trecut în avantaj cu 0 - 1, Matei Stãnciulescufinalizând o pătrundere pe partea stângă cu un şut-bombă la colţul lung. 0 - 1 a fost scorul după prima repriză. Repriza a fost dominată de Targoviste, care a controlat balonul 57% din timp.

Targoviste a avut o ocazie prin Alois Mauler, dar acesta a trimis cu capul pe lângă poartă centrarea venită de pe partea dreaptă, în minutul 70. În cel de-al 71-lea minut, Ştefan-Nicolae Florea de la Targoviste a primit cartonaşul galben pentru joc periculos. Targoviste a beneficiat de o lovitură liberă în minutul 73 iar Eusebiu Ailincăi a deviat norocos pentru 1 - 1! Targoviste a controlat mai mult balonul, având o posesie de 55 la sută.

Cel mai util jucător al echipei Targoviste a fost, fără îndoială,Ştefan-Nicolae Florea. Cu toate acestea, Daniel Radu a avut o apariţie dezastruoasă. Cel mai important jucător al echipei fel a fost Gratian Gheorghe. Evoluţia lui Cãlin Muntean însă a dezamăgit. Meciul se termină 1 - 1.


SUNT PE LOCUL 7 DIN 8 ECHIPE!

Niciun comentariu: