NNP FORUM

sâmbătă, 11 octombrie 2008

Cluj FC - FC Gogu Targoviste 1-0

O vreme frumoasă i-a întâmpinat pe cei 7000 spectatori care au venit la Cluj Stadium astăzi. Cluj a decis să introducă pe teren o formaţie 4-4-2. A aliniat următoarea formaţie: Panã - Szabó, Jipa, Duma, Ghitã - Miu, Niculescu, Deutschländer, Minarik - Ilie, Toma.

Targoviste a decis să introducă pe teren o formaţie 4-4-2. Au prezentat formaţia: Grigoriu - Sandu, Teacă, Neagu, Lică - Radu, Florea, Buclea, Tudor - Ailincăi, Gerencsér.

În minutul 8, Ilie Toma a fost aproape de a aduce echipa gazdă în avantaj după o centrare venită de pe partea dreaptă, dar şutul său a trecut pe lângă poartă. Combinaţia inteligentă folosită de Cluj la o lovitură liberă indirectă s-ar fi putut transforma în gol dacă în faţă s-ar fi aflat o echipă mai slabă. Un trio de pase a dus mingea dincolo de apărătorii adverşi dar jucătorul aflat la finalizare fusese deja blocat, aşa că portarul n-a avut probleme în a prinde mingea. După 29 minute de joc,Ştefan-Nicolae Florea a fost la un pas de a aduce Targoviste în avantaj. Intervenţia promptă a lui Victor Panã a salvat de data aceasta gazdele. La pauză, echipele au intrat la vestiare la scorul de 0 - 0. Cluj, aducând posesia balonului la 51 la sută, a dominat teritorial această repriză.

A fost o perioadă bună pentru oaspeţi ce şi-au creat numeroase ocazii de a lua conducerea, mai ales atunci cândEusebiu Ailincăi s-a strecurat printre apărătorii adverşi, ajungând singur faţă în faţă cu Victor Panã – dar portarul gazdelor a avut un reflex fulgerător. Deşi încercarea unei combinaţii a fost lăudabilă, lovitura libera indirectă de care a beneficiat echipa Cluj în minutul 83 a fost citită uşor de către fundaşi. Aceştia s-au apărat ca la carte, nelăsând nicio şansă de finalizare atacanţilor. În minutul 86 stadionul a izbucnit in urale, Eugen Jipa a găsit un culoar prin apărarea centrală, perforând poarta oaspeţilor, 1 - 0 după acest gol reuşit de Cluj. Posesia a fost împărţită egal de cele două formaţii.



Cel mai important jucător al echipei Cluj a fost Laurentiu Ilie. Cu toate acestea, Eugen Jipa a avut o apariţie dezastruoasă. Cel mai folositor jucător al echipei Targoviste a fost Ştefan-Nicolae Florea. Cu toate acestea, Tase Teacă a avut o apariţie dezastruoasă. Meciul se încheie 1 - 0.


Deci, Primul meci: PIERDUT!

Un comentariu:

Cristy spunea...

Nu-i nimic , bati la anul :D